Sterk Staaltje tijdens de triathlon Bosbaan in Amsterdam

Dit keer zette Captain Noah de spierkracht in van zijn vrouwelijke Angels en met succes. Even was het spanned want langs het parcours zagen ze geen Noah voorbijkomen. zouden ze zijn afgestapt? Was er wat gebeurd maar gelukkig kwamen ze er dan toch langs en gingen ze de tweede ronde in. Pech met de ketting van de fets bleek later de oorzaak maar het euvel werd snel opgelost. Het team bleef er kalm onder en zorgde ervoor om de finishlijn te passeren. En Captain Noah glunderde van oor tot oor met al die vrouwen om hem heen.

Het parcours hadden ze al eerder verkend want Team Noah is geen onbekende meer op deze triathlon. Organisator Lars Vreugdenhil heeft een warm hart voor deze stichting welke zich inzet om sporten met een beperking mogelijk te maken voor elk kind.

Credit Foto Jan -Wessel Bakker