Achter de wolken schijnt de zon

Flitstriathlon Nijkerk – Al zijn de omstandigheden soms zwaar, als je er samen het beste van maakt, is de uitkomst vaak hartverwarmend.

Terwijl de regen naar beneden viel, je het hoorde rommelen in de verte, was er steeds de hoop op beter weer. Tot de laatste minuut was het spannend. Maar zoals het spreekwoord zegt achter de wolken schijnt de zon werd dat in Nijkerk wel bevestigd. Op het moment dat de start van de eerste deelnemers zou gaan plaats vinden verdwenen de wolkenvelden en maakte ze voorzichtig kans op de zonnestralen.
Het leverde prachtige foto’s op welke gemaakt zijn door Jan- Wessel en Marco Bakker.
Ook Team Berber,liet zich in hun eigen stad zien. Berber werd bijgestaan door de hoofdsponsor van dit geweldige evenement en angels vanuit The Lighthouse sports Foundation.
Voor zowel de hoofdsponsor als Berber was dit al een uitdaging op zich omdat geen van beidde ooit eerder had meegedaan aan een triathlon en werd er aan het begin van het jaar een start gemaakt met trainen. Dit was alleen al een uitdaging op zich maar ze hebben het geweldig gedaan! Daar mag Nijkerk trots op zijn.

Voor meer foto’s zie de facebookpagina van de stichting.