Partou haalt mega bedrag op voor nieuwe reddingsvesten

Amersfoort- Partou Schothorsterlaan heeft zich de gehele maand mei ingezet voor het goede doel.
Omdat dit een sport sbo betreft, wilde zij iets doen voor kinderen met een beperking die toch willen sporten. Zo kwamen zij uit bij The Lighthouse Sports Foundation.

De sport SBO zette zich met man en macht in. Zo stond er, om geld op te hal;en, op het progrmma om een week lang auto’s te wassen op de parkeeerplaats. Wij kregen, ook van veel mensen buitenaf, de opdracht de auto eens grondig onder handen te nemen. Wij hebben vele auto’s moeten wassen. De kinderen genoten en vonden het fantastisch. Kinderen spraken mensen aan en kregen dan vaak een bedrag in hun handen omdat zij dit geweldig vonden dat wij voor dit fantastische doel bezig waren.

Verder werd er een sponsorloop gehouden. Vele kinderen werden gesponsord, soms wel per ronde. Dit stimuleerde ze om extra lang en hard te lopen.
Ook was er een buurtdag waar iedereen voor 2 euro langs kon komen. Op de dag werden er ook aardigheidjes verkocht die de ouders en kinderen konden kopen. De Lighthouse Sports Foundation was zelf deze dag ook aanwezig met rolstoelen en spelletjes, waardoor de kidneren een beeld kregen waar de vrijwilligers rekening mee moeten houden voor kidneren met een beperking.

Als rode draad konden de kinderen de gehele maand lege statiegeld flessen inleveren. Dit was een enorm succes. Kinderen gingen langs de deuren om te vragen of mensen lege statiegeld flessen wilde geven. Enorme hoeveelheden wij mee en als ze even geen lege flessen hadden kregen wij vaak een bedrag in handen. Ook de kinderen zelf, en ook de ouders die fanatiek mee deden, brachten vele zakken vol met flessen mee naar de BSO.

Al deze activiteiten leidde tot het fantastische bedrag van 2102,75 euro dat Partou kan overmaken naar de stichting.